Pavel by chtěl zase rejpat do starých příspěvků, protože se doma moc nudí...
Diskusní fórum by mělo sloužit návštěvníkům bresťáckého webu k možnosti reagovat na různé události ze soutěží BREST, na materiál kterým hrajeme, na podmínky při hře apod. Pokud hledáte tým za který by jste chtěli hrát nebo naopak hledáte hráče na doplnění týmu, tak prosím klikněte na diskuzní fórum: Hledá se hráč / tým. Prosím všechny uživatele o slušné a korektní příspěvky.
Diskuse
obojživelník
Richard | 22.04.2015
Počítá se s tím, že soutěžní řád bude i v další sezoně tolerovat, aby jeden hráč nastoupil v jednom týdnu/dni k zápasům ve dvou různých ligách?
Re: obojživelník
L.Vodica | 26.04.2015
Nerozumím otázce - proč by toto nemělo být tolerováno?
Sezona 2015-2016 - míčky
Michal | 22.04.2015
Budou v sezoně 2015-2016 povinné nové plastové míčky nebo se bude hrát s celuloidovými?
Re: Sezona 2015-2016 - míčky
Luděk Vodica | 26.04.2015
Toto bude řešit STK před začátkem soutěže s ohledem na situaci v soutežích registrovaných ČAST, dostupností "nových" míčků apod.
Míčky
Drahoš | 16.11.2015
Co se týká typu míčků na sezónou 2016/17 bude podstatné zda budou dostupné ještě celuloidové míčky, protože již nyní dochází k výprodejům a postupnému nedostatku celuloidových míčků. Plastové míčky jsou stále podstatně dražší. Toto bude řěšit STK až po skončení sezóny 2015-16.
Re: Dotaz
Karel | 29.03.2015
S panem Mitterem z Gulliveru jsem odehral utkani a sice jsem proti jeho sendvici prohral protoze na to neumim ale zapas to byl pekny.
Na pozadani mi raketu ukazal a byl to klasicky stary sendvic, ktery byl, co si pamatuju, nalepeny asi 1 milimetr od hrany...vypadal hodne stare ale byl oznackovan ITTF.
Dle meho nazoru nebylo na palce nic neregulerniho.