Diskusní fórum by mělo sloužit návštěvníkům bresťáckého webu k možnosti reagovat na různé události ze soutěží BREST, na materiál kterým hrajeme, na podmínky při hře apod. Pokud hledáte tým za který by jste chtěli hrát nebo naopak hledáte hráče na doplnění týmu, tak prosím klikněte na diskuzní fórum: Hledá se hráč / tým. Prosím všechny uživatele o slušné a korektní příspěvky.

Diskuse

Re: Re: Re: Dotaz

Pavel2 | 13.04.2015

to bylo slovensky?

Pavel | 14.04.2015

Vážený pane Matejovský,
jelikož z vašeho příspěvku není zcela jasné, v jaké řeči jste zvyklý se dorozumívat ( píšu česky, protože je to úřední jazyk v této zemi) , doporučuji prostudovat pravidla stolního tenisu nejlépe v jazyce, který by byl pro Vás srozumitelný. Pokud nemáte v tomto směru problémy s češtinou, zde je výňatek:

2.4.7.1
...malé odchylky v jednolitosti povrchu nebo v jednotnosti barvy, způsobené náhodným poškozením nebo opotřebením, mohou být povoleny za předpokladu, že podstatně nemění povahu povrchu.

P.S.: není to jenom váš problém.....

Re: Re: Re: Re: Dotaz

Vladimir Matejovsky | 18.04.2015

Podla mojho nazoru je palka pana Mittera je v sulade z celou sekciou 2.4.

Ak sa vam nieco nepaci podajte si staznost veducemu ligy a moze sa to cele presetrit.

Re: Re: Re: Re: Re: Dotaz

Pavel | 20.04.2015

1. Váš názor v této záležitosti mě naprosto nezajímá
2. Přiliš si dovolujete, abyste mi radil, co mám dělat.
3. Takže na můj PŮVODNÍ dotaz zní odpověděď : NEPOŘÍDIL a tímto celou záležitost ukončuji

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dotaz

Vladimir Matjeovsky | 20.04.2015

Pavel ocividne mas nejaky zasadny problem a nemyslim si ze je sposobeny potahmi ci raketou. Mozme si dat stretnutie a podebatovat o tom pri pive. Ak sa teda nebojis svojej anonymity...

A k tvojmu bodu 1 a 2 ..toto je verejne diskusne forum, takze to ze ta moj nazor nezaujima je len tvoj problem. Nemam pocit ze by som ta nejako urazil. Skor teda urazas ty nas ze nas obvinujes ze hrame s neregulernymi raketami...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dotaz

Pavel | 10.08.2015

Očividně jsi nepochopil, že jsem s tímto skončil 20. 4. 2015, ačkoli jsem to jasně napsal. Pokud se domníváte ( s p. Mitterem a nevím , kdo ještě), že mám s vámi nějaký problém, silně se přeceňujete. Pokud se cítíte nějak uraženi, je to opět váš problém.....Doufám, že od terazky je to úplně jasné.

Re: Re: Dotaz

Pavel 2 | 13.04.2015

doporučuji prostudovat pravidla této hry

Tom | 19.04.2015

a co na druhé straně, na obou ho snad neměl i kdzž lidi jsou schopní všeho. Když takový materiál ještě správně "uzraje" to je potom zážitek s někým takovým hrát.

Re: Dotaz

pan Mitter | 16.04.2015

Dobry den,
nechal som si prelepit potahy.

Pavel | 20.04.2015

....bez komentáře

pan Mitter | 20.04.2015

Zdravim,
je toto odpoved na to, ze som si nechal prelepit potahy?
Predtym ste pisali, ze "2.4.7.1
...malé odchylky v jednolitosti povrchu nebo v jednotnosti barvy, způsobené náhodným poškozením nebo opotřebením, mohou být povoleny za předpokladu, že podstatně nemění povahu povrchu.
". Tak som predpokladal, ze ste tym mysleli moj slabo nalepeny cerveny potah (sendic/travu mam na ciernom). V com je teda problem? Nepiste mi prosim, aby som si precital pravidla.
S pozdravom Michal

Re: Re: Re: Re: Dotaz

Pavel | 10.08.2015

Omlouvám se, pokud jsem napsal, abyste si něco přečetl. Neuvědomil jsem si, že to může pro někoho být dost náročné....

náhradník ve vyšší lize

Honza | 20.02.2015

Jak je to se stavěním náhradníků z nižších soutěží do vyšších? Mohou nastoupit jen v 5 zápasech (tedy max. 15 singlů).
Je pravda, že když daný hráč dohraje celou nižší ligu už může nastoupit do všech následujících zápasů vyšší ligy bez omezení?

Re: náhradník ve vyšší lize

Ludek Vodica | 21.02.2015

ad 1.cast - dle SR muze nahradnik nastoupit pouze v 5 utkanich.
ad 2.cast - neni to pravda, plati pravidlo uvedene v casti 1

Re: náhradník ve vyšší lize

brest@mravenec.cz | 26.02.2015

Náhradník může nastoupit pouze v 5-ti zápasech, započítává se i když odehraje pouze 1 singl nebo utkání v deblu.

Záznamy: 136 - 150 ze 300
<< 8 | 9 | 10 | 11 | 12 >>

Přidat nový příspěvek