Jak je to se stavěním náhradníků z nižších soutěží do vyšších? Mohou nastoupit jen v 5 zápasech (tedy max. 15 singlů).
Je pravda, že když daný hráč dohraje celou nižší ligu už může nastoupit do všech následujících zápasů vyšší ligy bez omezení?
Diskusní fórum by mělo sloužit návštěvníkům bresťáckého webu k možnosti reagovat na různé události ze soutěží BREST, na materiál kterým hrajeme, na podmínky při hře apod. Pokud hledáte tým za který by jste chtěli hrát nebo naopak hledáte hráče na doplnění týmu, tak prosím klikněte na diskuzní fórum: Hledá se hráč / tým. Prosím všechny uživatele o slušné a korektní příspěvky.
Diskuse
náhradník ve vyšší lize
Honza | 20.02.2015
Re: náhradník ve vyšší lize
Ludek Vodica | 21.02.2015
ad 1.cast - dle SR muze nahradnik nastoupit pouze v 5 utkanich.
ad 2.cast - neni to pravda, plati pravidlo uvedene v casti 1
Re: náhradník ve vyšší lize
brest@mravenec.cz | 26.02.2015
Náhradník může nastoupit pouze v 5-ti zápasech, započítává se i když odehraje pouze 1 singl nebo utkání v deblu.
Re: Re: náhradník ve vyšší lize
Ludek Vodica | 27.02.2015
Dovolim si upresnit, ze zde bylo zameneno slovo "utkani" a "zapas" (utkani se sklada z prislusneho poctu zapasu: 10 v soutezi Muzi, a 5 zapasu v soutezi Mixy a Zeny)
Re: Re: náhradník ve vyšší lize
Pavel | 01.03.2015
Kdo zjistí zda náhradník z nižší soutěže nenastoupil proti šestému soupeři? V případě, že by k tomu došlo, bude výsledkem pouze kontumace utkání nebo čeká případně trest i pro jednotlivce?
Re: Re: Re: náhradník ve vyšší lize
Ludek Vodica | 05.03.2015
Primarne by toto mel zjistit vedouci prislusne ligy. Tuto moznost ma vsak kdokoliv (porovnanim poctu odehranych zapasu jednotlivcu v jednotlivych kolech dle vysledku na webu). Vysledkem je kontumace neopravnene odehranych zapasu, jednotlivce dle soucasneho SR nelze potrestat.
Re: Re: Re: Re: náhradník ve vyšší lize
Pavel | 05.03.2015
Kdo odehrál debla se ale na webu zjistit nedá, takže tam případné překročení 5 zápasů může odchytit jen vedoucí ligy, ne?
Re: Re: Re: Re: Re: náhradník ve vyšší lize
Ludek Vodica | 06.03.2015
Ano, u ctyrhry pouze vedoucí ligy - mate-li podezreni, ze k tomu doslo, kontaktujte jej...
ranking
Jirka B. | 15.02.2015
šlo by zde nějak odtajnit, jak se počítá žebříček hráčů napříč všemi ligami?
Re: ranking
Ludek Vodica | 16.02.2015
zebricek se sklada se ze souctu techto hodnot:
a) % uspesnosti
b) koeficient narocnosti soutěže (od 35 bodu v 7.lize po 100 v 1.lize)
c) % poctu odehranych utkani v soutěži (vysledna hodnota se nasobi koeficientem 0,2)
d) bodu pridelenych za vysledky na preboru BREST z predchazejiciho roku (od 0,5 po 20 bodu)
snad jsem to popsal srozumitelne.
Orel Kr.Pole "A"
Luděk Rybníček | 03.02.2015
Příspěvek z trochu jiného soudku.
Po dlouhé době jsem včera nastoupil za Motivaci "A" k zápasu v 1. lize proti Orel Kr.Pole "A". Jednalo se o zápas dvou týmů ohrožených sestupem, čili bylo o co hrát.
Chtěl bych ohodnotit naprosto férové prostředí ve kterém se utkání odehrálo.I když se většina zápasů hrála na 5 setů a bylo to sportovně vyhrocené nedocházelo k žádným "psychologickým" tahanicím, nikdo se nehádal, povzbuzovalo se sportovně a i když to zní naprosto samozřejmě,tak mě určitě mnozí dáte za pravdu, že to v řadě případů takhle není.
I když jsme nakonec zápas prohráli 6:4 chci říct:
HRÁČI Orlu Kr. Pole "A" MÁTE MŮJ RESPEKT!!
Luděk Rybníček
Re: Orel Kr.Pole "A"
Luděk Vodica | 11.02.2015
Díky za oceneni... :-)
(jen doufam, ze to v BREST-u neni snad tak spatne, aby se za "samozrejmost" chvalilo...)
baráž na konci ročníku?
Pavel | 23.01.2015
Co byste říkali na návrh, že by se od nového ročníku Brestu zavedla baráž, v níž by se po skončení všech lig mezi sebou utkávaly v baráži (v přímém souboji) tým, který se umístí třetí od konce ve vyšší lize s týmem, který bude v nižší soutěži třetí odshora?
(Zejména v soutěžích, kde jdou brzy do bodového trháku dva mančafty by bylo o co hrát a soutěž by dostala ještě větší náboj.)
Nový systém zápasu s pauzírováním
risak | 23.10.2014
Musím říct, že nový systém losování zápasů s pauzírováním je pěkně naprd. Když projdu výsledkama všech lig od 1. po 7. tak po 4.kole jsou výsledky úplně k ničemu. Počet odehraných zápasů týmů se pohybuje od 1 po 4. To znamená, že průběžný pořadí nemá žádnou vypovídací hodnotu a není potřeba, aby byly výsledky každý kolo na netu, stačí v polovině a na konci soutěže. Když vám soupeř odřekne jeden termín a druhej tejden máte povinnou pauzu, tak nehrajete 14 dní. Tož nevím jak ostaním, ale mě tento novej systém těžce nevyhovuje.
Re: Nový systém zápasu s pauzírováním
Pavel | 23.10.2014
Souhlas, nemá to pro hráče žádnou výhodu! A když odřekne soupeř mezi dvěma volnými koly, tak mančaft hraje jen jednou měsíčně...
Proč tu vůbec na webu není anketa? Zrovna u tohodle by mě zajímal vox populi.