Diskusní fórum by mělo sloužit návštěvníkům bresťáckého webu k možnosti reagovat na různé události ze soutěží BREST, na materiál kterým hrajeme, na podmínky při hře apod. Pokud hledáte tým za který by jste chtěli hrát nebo naopak hledáte hráče na doplnění týmu, tak prosím klikněte na diskuzní fórum: Hledá se hráč / tým. Prosím všechny uživatele o slušné a korektní příspěvky.

Diskuse

Re: Re: pauza mimo násobky šesti

Kuba | 21.10.2014

No, pokud jsi ji utřel ručníkem, nedělal bych z toho vědu. Ale pokud houbičkou na čistič potahů, pak tě to bez diskuze zvýhodnilo. Nemyslíš?

Re: Re: Re: pauza mimo násobky šesti

Vlado (Gulliver's) | 22.10.2014

Ako fakt ideme debatovat o tom ci par molekul nevyprchaneho alkoholu na suchej hubke zvyhodnilo moju hru po tom co som mal mokry flek potu cez pol rakety?

Re: pauza mimo násobky šesti

pauza mimo násobky šesti | 22.10.2014

Nějak ses nám do toho zamotal:-) Když ani nevíš, jestli měl vv ruce handričku nebo hubku, raději už nic dál nepiš. Jedno je jisté, tuto svoji chybu si dobře zapamatuješ pamatovat.

Re: Re: pauza mimo násobky šesti

Vlado (Gulliver's) | 23.10.2014

Jedine co si zapamatam je ze su hraci ktori nedokazu prijat prehru.

LV | 23.10.2014

Tak to je bohuzel dost malo... :-(

Pavel | 23.10.2014

Vlado, a proč se cejtíš uraženej? Pozvals aspoň toho borca či borku po zápase na pivo? Tam se takový věci přeci uzavírají nejlíp. Kdyby šlo o zápas v Hravým, tak by to bylo dokonce pod jednou střechou.

Slyšel jsem, že Gul´s chtějí být nejlepší, tak by měli umět i vystupovat.

Re: Re: Re: Re: pauza mimo násobky šesti

Vlado (Gulliver's) | 24.10.2014

Necitim sa urazene, vo svojich prispevkoch som nikoho neurazal ani neosocoval, len som sa normalne zapojil do diskusie, kedze sa ma trosku tykala.

Kazdi sa snazi byt najlepsi, nie je to vec 1 timu alebo jednotlivca. Preto to hrame, nie? Zlepsovat sa v sporte ktory milujeme.

Re: Re: Re: Re: Re: pauza mimo násobky šesti

Hana | 24.10.2014

Vlado, kdyby sis šel utřít za toho stavu obličej nebo zpocenou ruku, tak by s tím podle mě soupeř asi neměl žádný problém. Já bych taky neměla:-)

Ale nedivím se mu, že ho nadzvedlo jestli sis šel utřít raketu v koncovce (čímž nezpochybňuju, že sis ji předtím otřel o zpocenou část těla či dres). Technické pauzy po součtech šesti nejsou samoúčelné...

PS: S tím pivem to tady byl dobrý návrh! Pozvals ho teda?

Re: pauza mimo násobky šesti

Luděk Vodica | 20.10.2014

V SŘ se píše: "Soutěže se hrají dle platných "Pravidel stolního tenisu"(aktuální verze vydaná ČAST bod 2.1 - 2.15.3), které pro potřeby BREST upřesňuje Soutěžní řád (SŘ) a pro daný ročník Propozice tohoto ročníku."
Ve zmíněných pravidlech pauzy řešeny výslovně nejsou (tyto řeší mezinárodní pravidla - kde platí "krátké přestávky pro utření ručníkem po každých dosažených 6 bodech od začátku každé sady a při změně stran v poslední možné sadě zápasu".
Pokud tedy v průběhu hry dojde k "zamokření" pálky je třeba ji otřít (tričko, ručník - ale bez použití různých čističů apod.), nicméně bych považoval za slušnost o tomto soupeře informovat.

námět na změnu soutěžního řádu?

od hans | 05.10.2014

příspěvek z diskuze na webu Guliverů: hans: Na soupisce v 6.lize jsou borci, kteří vybojovali postup do 4.ligy. Je to demotivující nejen pro ně samotné, ale hlavně pro mančafty v 6.lize, kam výkonnostně tito hráči rozhodně nepatří.

fedak: Za mě beru příklad z městské soutěže pokud hráč v určité lize dosáhne úspěšnosti 70% už nemůže hrát o soutěž níž , ale to musíte řešit asi na vedení Brestu.

Re: námět na změnu soutěžního řádu?

Alča | 05.10.2014

Mě se toto pravidlo docela zamlouvá a je to dobré téma na jeho zavedení v brestu na příští rok

Re: Re: námět na změnu soutěžního řádu?

Vlado | 06.10.2014

netvrdim ze to tak bude, ale nebudu potom hraci zbytocne prehravat zapasy ktore uz nic nebudu znamenat aby mali pod 70%?

Re: Re: Re: námět na změnu soutěžního řádu?

risak | 06.10.2014

Spíš nechápu, jak to takový hráč může celý rok vydržet hrát (baví ho to vůbec?). Jestli jo, pak asi bude mít něco s hlavou, ale třeba se pletu :-)

Re: Re: námět na změnu soutěžního řádu?

Honza Vereščák | 09.10.2014

Hlavně ne žádné další regulace, to je cesta do pekel (nebo do EU) :-). Stačí, že už máme to zbytečné omezení počtu žen v zápasu.

Re: Re: Re: námět na změnu soutěžního řádu?

Pavel | 09.10.2014

Honzo, upřímně: tobě samotnému by bylo ukradené kdybys hrál o dvě ligy níž než na kterou bys reálně měl?

Přijde mi zvláštní, že někdo musí vyklidit pozice dřív než má možnost ukázat, jestli na vyšší soutěž bude stačit...

Záznamy: 181 - 195 ze 300
<< 11 | 12 | 13 | 14 | 15 >>

Přidat nový příspěvek