Chtěl bych poděkovat za aktualizaci výsledků. Sumasumárum to nemělo chybu:-)
Bylo by technicky možné tady mít v další sezoně i skeny jednotlivých zápisů utkání? (třeba vždy jen dočasně)
Diskusní fórum by mělo sloužit návštěvníkům bresťáckého webu k možnosti reagovat na různé události ze soutěží BREST, na materiál kterým hrajeme, na podmínky při hře apod. Pokud hledáte tým za který by jste chtěli hrát nebo naopak hledáte hráče na doplnění týmu, tak prosím klikněte na diskuzní fórum: Hledá se hráč / tým. Prosím všechny uživatele o slušné a korektní příspěvky.
Diskuse
díky za aktualizace
Pavel | 21.04.2014
Re: díky za aktualizace
risak | 22.04.2014
Myslim, ze skeny byt nemusi. Kazdy zapas je vedoucim prepsan do exceltabulky, ze ktere jsou pak generovany ty 4 tabulky s vysledky - druzstva, ctyrhry, jednotlivci, vysledky zapasu. Nicmene v vysledky s jednotlivymi zapasy jako jsou napr. aktualne ve 4.lize - https://www.brestpin.cz/soutez-2013-14/muzi-4-liga/vysledky/ se daji ukladat po jednotlivych kolech.
Je ale mozne, ze se mi na pristi sezonu podari doprogramovat takovy jeden projekt na online zpracovani vysledku a s tim by pak slo zobrazovat i jednotlive zapasy daneho hrace.
Re: Re: díky za aktualizace
Pavel | 22.04.2014
Díval jsem se a v té 4. lize to je udělané dokonale. Dá se z toho vyčíst vše. Ale asi to bude jediná liga, kde je to takto propracované. Nebo ne?
Re: Re: Re: díky za aktualizace
risak | 23.04.2014
Kazda liga to ma stejne, respektive kazdy vedouci ligy ma stejny excelovy mustr kam zapisuje vsechny zapasy. Takze staci kdyz to vedouci ligy posle Ludkovi Vodicovi a ten to pak muze zverejnit tak jak to je u konecnych vysledku 4.ligy.
Re: díky za aktualizace
Luděk Vodica | 06.05.2014
Za současných podmínek by bylo průběžné zveřejňování jednotlivych zápisů z utkání technicky a časově velmi náročné a proto prakticky nerealizovatelné.
aktualizace
Pavel | 14.02.2014
K čemu je dobrá povinnost pořádajícího družstva nejpozději do dvou dnů příslušnému členu STK poslat zápis když pak na webu víc než týden není prováděna aktualizace výsledků? (5.liga)
Nedalo by se s tím něco dělat?
Re: aktualizace
admin | 16.02.2014
Potrestat vedouciho ligy? :-) Pro zajimavost, vedouci ligy je sice dobrovolna cinnost, ale take za ni dostava od Brestu odmenu.
Ale ten tyden se mi zda jeste v normalu. Vzpominam si, ze nekteri vytecnici nebyli schopni udelat vysledky treba i cely pulrok a sverepe odmitali svoji chybu a svadeli to na nedodavani vysledku ze zapasu. takze i dva tydny bych toleroval, kdyz jsou v tom treba jaraky, Vanoce nebo jina dovolena.
Pinku zdar
Re: Re: aktualizace
Pavel | 16.02.2014
Tak jako kapitáni mají povinnost posílat zápisy do dvou dnů, měl by i vedoucí ligy mít dáno do kdy nejpozději má aktualizaci provést. Myslím si, že týden by mohl stačit.
Co na to vedoucí lig?
Re: Re: Re: aktualizace
Ludek Vodica | 18.02.2014
Povinnost zaslat zapis do dvou dnu vyplyva ze Soutezniho radu. Povinnosti vedouciho souteze je tyto vysledky zpracovat a rozeslat VEDOUCIM DRUZSTEV dane souteze. Vysledky tedy maji k dispozici vedouci druzstev, kteri by je meli postoupit svym spoluhracum. Zverejnovani vysledku na webu (zjm. pro informaci hracu z jinych soutěži) je aktivitou navíc, kterou kvuli ne uplne jednoduchemu vkladani provadim zatím pouze ja a kde proto rychlost aktualizace není az tak smerodatna…
Jen pro pripomenuti: Toto rozesilani bylo do lonskeho rocniku provadeno - az na výjimky - vzdy po nahradnim terminu, t.j. pouze 4x rocne. V letosnim roce se zkusebne pokousime o tydenni aktualizaci. Stezovat si v teto souvislosti na tydenni zpozdeni mi pripada celkem usmevne…
PS. Vybor BREST i STK rad privita zajemce o praci ve vyboru. Blizsi info je na uvodni strance.
Re: Re: Re: Re: aktualizace
Drahomír Tůma | 22.02.2014
Souhlasím a podporuji uvedené info Luďka Vodici. Informovanost v posledním ročníku Brest je výborná, týdenní interval již prakticky nelze zkrátit a vedoucí týmů mají maximálně aktuální informace. Jak se o ně podělí se spoluhráči je již na nich. Aktualizace na stránkách Brest je také velmi dobrá a v historii Brest dosud bezesporu nejlepší.
Pepa | 24.02.2014
Dost silně pochybuju, že někdo z STK provádí svou činnost pro jakousi odměnu. Člověk to prostě musí chtít dělat nebo ne. Pokud by bylo po mém stačilo by zveřejňovat výsledky po každém NT, zvlášť když je spousta odložených utkání. To potom nevím, co na těch výsledcích chce kdo nahledat......
Luboš | 22.02.2014
K tomu bych snad dodal, že když má někdo hrací den pátek a výsledek pošle až v úterý (do dvou pracovních dnů), je možné, že ani ve středu nebudou výsledky kola na webu ještě úplné. Ale dalo by se zavést, aby vedoucí každé ligy poslal nejpozději v pondělí všem kapitánům to, co má.
Dan | 26.02.2014
Zdar, musím říci do diskuse, že letos je skvělá informovanost (I.liga) a zároveň tímto děkuji všem, co se o to starají....
Laďa Švihel, ved. 5. ligy | 26.02.2014
Omlouvám se, že reaguji až nyní, ale diskusní fórum nečtu pravidelně...
K věci: bohužel ne všechna družstva zápis pošlou včas a mojí (snad jedinou) chybou je, že nevyužívám sankcí v duchu našeho SŘ, upřímně řečeno nedělám to proto, že to není příliš kamarádské (hrajeme pinec pro svou zábavu a nikdo zápis pozdě neposílá schválně, navíc se to děje zřídka), naopak jsem přesvědčen, že informovanost v právě probíhající sezóně je naopak úplně perfektní (na rozdíl od minulých).
Ohrazuji se důrazně Pavle (nevím s kým mám tu čest ?, i když tuším...) proti nařčení, že není prováděna aktualizace výsledků. Pravidelně 1x týdně v neděli večer aktualizaci provádím, následně odešlu předsedovi STK ke zveřejnění na webu a současně zasílám všem vedoucím družstev 5. ligy (navíc s upozorněním resp. požadavkem, aby ved. družstev výsledky zasílali tak, abych je vždy měl k disposici v neděli do 17,00 hod.)
Hana | 02.03.2014
I já musím říci, že jsem max spokojená s rychlostí s jakou jsou zveřejňovány výsledky. A konkrétně za 5.ligu - Laďa Š. to dělá absolutně bez problémů a 100%, myslím, že si na něj nemůže nikdo stěžovat a pokud se mu jeho práce nelíbí, má možnost si to vyzkoušet!