autor se podepsal, presto bez reakce?
Diskusní fórum by mělo sloužit návštěvníkům bresťáckého webu k možnosti reagovat na různé události ze soutěží BREST, na materiál kterým hrajeme, na podmínky při hře apod. Pokud hledáte tým za který by jste chtěli hrát nebo naopak hledáte hráče na doplnění týmu, tak prosím klikněte na diskuzní fórum: Hledá se hráč / tým. Prosím všechny uživatele o slušné a korektní příspěvky.
Diskuse
Re: Re: Situace zjevně vyřešena
Luděk Vodica - předseda STK | 25.09.2020
Bohužel nechápu jako souvislost má citace důvodů předčasného ukončení rozehrané soutěže s vyhlášením nového ročníku...
Autor se podepsal ale vy jste na to asi zapomněl - když mi napíšete tak vaše jméno doplním.
Re: Re: Re: Situace zjevně vyřešena
Petr Barvínek | 29.09.2020
22.5.2020 59 pozitivně testovaných na Covid-19 v celé ČR, předčasně ukončena soutěž na základě citovaných důvodů.
9.9.2020 1158 pozitivně testovaných na Covid-19 v celé ČR, slavnostně zahájen další ročník na velkém shromáždění.
Jsem tedy rád, že všechny citované důvody pominuly a situace je zjevně vyřešena.
Zdroj: https://www.kurzy.cz/koronavirus/pocet-nakazenych/
Re: Re: Re: Re: Situace zjevně vyřešena
hráč | 02.10.2020
To chcete být zbytek života v karanténě a nic nedělat? Koronavirus nezmizí, musíme se s ním naučit žít... Jsem rád, že mohu sportovat...
Upozornění a omluva
Luděk Vodica - předseda STK | 26.08.2020
Omlouvám se všem, kteří zde zveřejnili své příspěvky po 13.8.2020. Diskusní forum 25.8. zhavarovalo a podařilo se ho obnovit ze zálohy k tomuto datu.
doporučení
mark | 30.05.2020
Jedním z důvodů proč se letošní ročník nedohrál byla ochrana věkově rizikové skupiny hráčů.
Zajímalo by mě, zda výbor řešil jen aktuální situaci nebo probíral i výhled.
Bude výbor Brestu dávat týmům, kterých se to týká, dávat doporučení, aby se s ohledem na předpokládanou podzimní vlnu epidemie do dalšího ročníku soutěží raději vůbec nehlásili?
Re: doporučení
Luděk Vodica - předseda STK | 04.06.2020
Zdravím,
výbor řešil aktuální situaci. Pro další sezónu se můžeme pokusit upravit Soutěžní řád, aby na podobné případy pamatoval, ale obávám se, že nikdy asi nepostihneme všechny možné varianty a situace které mohou v budoucnu nastat.
Co se týče nějakého doporučování, zda se do soutěže přihlásit nebo ne - toto si musí každý jednotlivec v rámci družstva rozhodnout sám.
Předčasné ukončení soutěže
Bok18 | 26.05.2020
Přemýšlím po ukončení soutěže za strany STK na co vlastně máme Stanovy.To co rozhodlo pár členů STK v době,kdy už mohlo dojít k dohrání soutěže,by mělo vzhledem ke sportovním důsledkům rozhodnout širší plénum,např.mimořádná členská schůze bod 9 stanov.(I proto,že shromažďování do 100 osob je od 25.5.2020 povoleno)
Nabízí se ještě např odvolání proti rozhodnutí STK členskou schůzí
nebo nebo zkráceně např.hlasováním vedoucích družstev korespondenčně.Varianty:1.Ukončení soutěže dle rozhodnutí STK.2.Anulování celého ročníku 2020.3.Dohrání soutěží dle regulí(dalo by se v pohodě stihnout do konce června).Je to jenom návrh do diskuze,ale co vy na to???
Re: Předčasné ukončení soutěže
Brest | 27.05.2020
Odvolávám co jsem odvolal a slibuji co jsem slíbil...
Re: Předčasné ukončení soutěže
Luděk Vodica - předseda STK | 04.06.2020
Zdravím, dovolím si s odstupem času reagovat na Váš příspěvek. Naše soutěže se neřídí stanovami ale Soutěžním řádem a tato rozhodnutí nevydala STK ale (právě s ohledem na výjimečnost situace) přímo výbor BREST.
O ukončení soutěže rozhodl výbor BREST 12.3., tedy v době, kdy bylo vyhlášeno mj. uzavření všech sportovišť a v situaci, kdy prognózy vývoje nevypadaly vůbec dobře.
O způsobu hodnocení sezóny rozhodl rovněž výbor BREST dne 22.5, a to na základě doporučení STK.
Nerozhodlo tedy jen „pár členů STK". Zde si dovolím naopak ocenit přístup členů STK, jelikož jimi doporučené rozhodnutí způsobilo přímý sestup min. 6 družstev z oddílů, jejímiž jsou členy. Spekulace, které by možná vznikly „záchranou“ těchto družstev anulováním soutěže, by se těžce vyvracely.
Nikdo z nás neviděl a nevidí do budoucnosti, proto hodnotit věci zpětně je snadné ale ne úplně objektivní. Jsem ale i nyní přesvědčen, že jsme v dané době rozhodli správně.
Doporučuji Váš názor na řešení této situace zapsat do hodnocení soutěže a zaslat mi jej.
Míčky
RisaK | 23.05.2020
Ahoj, přeposílám link kdyby někdo chtěl nakoupit plasťáky - 10€/20ks
#Aliexpress CZK 191.91 30%OFF | DHS 3-Star D40+ Table Tennis Balls (3 Star, New Material 3-Star Seamed ABS Balls) Plastic Poly Ping Pong Balls
https://a.aliexpress.com/_dUoQMoN
Tož jak to teda bude velevážený výbore
RisaK | 12.05.2020
Proč to tak trvá dát nám členům/hráčům BREST vědět na čem teda letos jsme? Už to budou téměř 2 měsíce od zveřejnění informace, že je soutěž předčasně ukončena a jeden suchý post z 20.3. že výbor ještě nerozhodl. To jste všici z výboru od tý doby s COVIDEM u Svaté Anny nebo v domácí karanténě bez internetu a kreditu na telefon? Nechápu :-)
Re: Tož jak to teda bude velevážený výbore
Covid-20 | 21.05.2020
Já navrhuji, aby výbor sdělil nějaký termín (klidně 30.srpen) kdy se vyjádří. Ať nemusím jednou za čtrnáct dnů zjišťovat, že zatím nic....
Psal jsem i L. Vodicovi email, ale ticho.... asi je to fakt těžké rozhodnutí. Ale kdyby trochu komunikovali, skoro všichni by to pochopili, takhle rozumím tomu, že někteří lidé se zlobí.
Re: Tož jak to teda bude velevážený výbore
Pinec | 24.05.2020
Na základě níže uvedených skutečností Výbor BREST na doporučení STK rozhodl dne 22.5.2020 takto:
Pořadí družstev v jednotlivých soutěžích, zveřejněné na www.pinec.info platné k 15.kolu, je pořadí konečné. Určení postupujících a sestupujících družstev se řídí platným Soutěžním řádem.
za výbor BREST
Luděk Vodica
předseda STK
Re: Re: Tož jak to teda bude velevážený výbore
Covid-20 | 25.05.2020
Moc děkuji.
Všem hezký den.