Diskusní fórum by mělo sloužit návštěvníkům bresťáckého webu k možnosti reagovat na různé události ze soutěží BREST, na materiál kterým hrajeme, na podmínky při hře apod. Pokud hledáte tým za který by jste chtěli hrát nebo naopak hledáte hráče na doplnění týmu, tak prosím klikněte na diskuzní fórum: Hledá se hráč / tým. Prosím všechny uživatele o slušné a korektní příspěvky.

Diskuse

Dotaz

Richard Šafář | 14.08.2019

Příteli Vodico, mohl bys mi vysvětlit, proč v 6. lize nestačilo na udržení ani umístění na 6. místě, tedy v první polovině tabulky ? Kdo chce, může si udělat analýzu sám, ale například ve 4. lize se udržel i 9. tým.

Pinecu zdar !!!

Osmá Liga

Tomáš Horázný | 08.08.2019

Ahoj, chtěl bych otevřít diskusi na téma přidani 8mé ligy do soutěže. Zajimal by mě nazor kohokoliv koho se tato změna dotkla a hned taky přidám svůj.

Nelíbí se mi snížení počtu odehraných zápasů. U nás (teď v sedmé lize) se bude hrát 18 místo 22 zápasů za sezonu. Ještě horší je to v Bčku které bude hrát v 8mé jen 14!. Soutěž končí v březnu, přitom by se v pohodě mohlo hrát celý duben a květen.

Re: Osmá Liga

Pavel Havránek | 14.08.2019

Ahoj, taky mně přijdě, že těch 22 zápasů za sezonu je tak akorád. A ze sportovního hlediska je to ještě zvláštnější. Ale zřejmně pro většinu týmů je 22 zápasů za rok moc. Důležité je, že si můžeme zahrát :-).

Re: Re: Osmá Liga

Tomáš Horázný | 16.08.2019

OK, to bych pochopil, jen v mem okoli neznam nikoho kdo by si stezoval na prilis mnoho zapasu v sezone. Byl bych rad kdyby se ti co to takhle vnimaji prihlasili. Zatim co vim tak vetsina by rada hrala naopak vice zapasu.

Ted k tomu co je dulezite. Dulezite tedy je ze si muzem zahrat, nicmene dulezitejsi je zahrat si kvalitne. Tuhle zmenu vnimam jako krok zpet, zhorseni kvality souteze.

Re: Osmá Liga

Roman Kukla | 19.08.2019

Zdravím,
prosím, zdali by na toto téma mohlo odpovědět vedení soutěže a uvedlo důvody, které vedly k tomuto zajímavému rozhodnutí.
Hráči si obecně váží práce vedení, ale snížení počtu zápasů / v osmé lize na osm / vede dle mě jednoznačně ke snížení úrovně soutěže. Pro ilustraci v týmu se čtyřmi hráči, kteří se střídají, každý odehraje pouze 10 nebo 11 zápasů, což je za sezónu více než málo. Před rokem jsem v dotazníku na konci soutěže spíše preferoval více zápasů, opak je však pravdou. Do budoucna by bylo vhodné, kdyby vedení soutěže důležitá rozhodnutí minimálně konzultovalo s vedoucími družstev a zajímalo se i o jejich názor.
Děkuji.
Roman Kukla / Sokol Jundrov B /

Re: Re: Osmá Liga

RisaK | 25.08.2019

Tak když ne zde na fóru tak určitě se můžete ozvat na Morendě 2.září.

dotaz

Pavel | 02.06.2019

Letos nebudou žebříčky jednotlivců?

pinecinfo

skurka | 06.11.2018

skvělý nápad a práce, další kanál pro informace doufám, že tam budou všechny ligy.

Re: pinecinfo

AB | 26.11.2018

už tam jsou :)

Gulivers

Jiří Hanák | 11.09.2018

Jak to, že v šesté lize není žádný tým Guliverů? Všechny ostatní ligy Gulivery mají a šestá si ho nezaslouží? Možná by vedení s tím mělo něco udělat.

Memoriál D. Jindřicha

Hana - Bosonohy | 30.03.2017

Ahoj, je již znám termín pořádání Memoriálu D. Jindřicha v tomto roce?
Díky za odpověď.
Hana

Re: Memoriál D. Jindřicha

Pavel | 16.04.2017

Též by mne zajímal termín pořádání Memoriálu D. J.
Mohl by podat někdo nějaké informace???

Re: Re: Memoriál D. Jindřicha

Luděk Vodica | 24.04.2017

Memoriál se koná 27.5.2017. Omlouvám se za prodlevu.

Re: Re: Re: Memoriál D. Jindřicha

Hana -Bosonohy | 25.04.2017

Děkuji za sebe a za všechny kteří maji tento turnaj v oblibě.

Dotaz

Josef Schmied | 09.02.2017

Může mi někdo vysvětlit,z jakého dúvodu byl kontumován zápas OKP-B - Orel Bohunice-B ve 3.lize ve prospěch hostů ? Rád bych věděl přesně co se přihodilo.Je přinejmenším divné aby domácí mužstvo doma prohrálo 0:10. Děkuji, Josef-RK.
-

Záznamy: 76 - 90 ze 300
<< 4 | 5 | 6 | 7 | 8 >>

Přidat nový příspěvek